COVID-19 ja tavarantoimitukset

Valitettavasti joudumme toteamaan, että COVID-19-pandemia on vaikuttanut myös omien tuotteidemme toimituksiin.
 
Jo viime vuonna havaitsimme kasvanutta kysyntää Palmakon tuotteille. COVID-19-pandemian aiheuttamien rajoitusten ja elämäntavan muutosten vuoksi ihmiset kaikkialla maailmassa viettävät enemmän aikaa kotona ja kotipihalla.
 
Toisaalta olemme iloisia siitä, että Palmakon tuotteita ostetaan paljon ja ne tuottavat iloa pihalla oleskellessa niin monille ihmisille; toisaalta suremme sitä, ettemme voi vastata kasvaneeseen kysyntään.
 
Robottien lisäksi tehtaillamme toimii paljon ihmisiä, emmekä mekään ole säästyneet COVID-19-virukselta ja sairastumisilta. Työntekijöiden sairastumiset ja korvaamiset sekä töiden uudelleenjärjestelyt eivät valitettavasti lisää valmistuksen tehokkuutta ja tuotannon määrää.
 
Edellä mainitun lisäksi raaka-ainemarkkinatkaan eivät ole otollisia. Kaikilla alan yrityksillä on puutavaran ja helojen saatavuusvaikeuksia.
 
Teemme kaikkemme, jotta tuotteidemme saatavuus olisi varmaa. Olemme yrittäneet valmistautua seuraavaan kauteen mahdollisimman hyvin ja täydentää varastoja koko talven. Tulee silti tilanteita, joissa haluttujen tuotteiden toimitusajat saattavat olla monia kuukausia, joskus jopa puoli vuotta. 
 
Pyydämme ymmärrystä siitä, että asiakaspalvelijat ilmoittavat sinulle tilaamasi tuotteen huomattavasti pidemmästä toimitusajasta kuin mitä olet odottanut.
 
Yhdessä pärjäämme!