Toimitusaika ja kuljetus

Yleensä kaikkia verkkokaupassa olevia tuotteita on varastossa. Asiakaspalvelijamme ottaa ostajaan yhteyttä tilaamisen yhteydessä ilmoitetun puhelimen tai sähköpostin kautta. Teemme parhaamme, jotta ostaja saisi tuotteet 28 päivän kuluessa maksamisesta. Myös lyhyemmät ja pitemmät toimitusajat ovat mahdollisia ennakkoon sovittaessa. Joka tapauksessa teemme parhaamme, jotta ostaja saisi tuotteet 28 päivän kuluessa tilaamisesta ja maksamisesta. Myös lyhyemmät ja pitemmät toimitusajat ovat mahdollisia ennakkoon sovittaessa.
 
Palmakon verkkokaupasta ostetut tuotteet toimitetaan ostajalle vain Suomen alueella. Tarjoamamme kuljetuspalvelun hinta riippuu tilaukseen merkitystä toimitusosoitteesta. Tilattaessa osoitteeksi tulee merkitä paikka, johon verkkokaupasta tilattu tuote aiotaan asentaa. Jos esimerkiksi asut kaupungissa kerrostalossa mutta haluat asentaa verkkokaupasta ostetun piharakennuksen kesämökillesi, muista ilmoittaa meille mökkisi lähiosoite.
 
Muista, ettei piharakennus ole kuten matkapuhelin tai vaate. Ostamasi tuotteen pakkaus on suuri ja raskas, ja suuremmat rakennukset voidaan pakata moneen pakkaukseen. Siinä tapauksessa pakkauskoon kuvakkeen yhteydessä on esitetty kunkin pakkauksen pituus, leveys ja korkeus ja painon kuvakkeen yhteydessä kaikkien pakkausten yhteenlaskettu paino. Vaikka meillä on vuosien mittainen kokemus piharakennusten valmistuksesta, pakkaamisesta ja pitkistäkin kuljetuksista, kannattaa muistaa, että ostamasi tuote on yli metrin levyisessä, 2,5–6 metriä pitkässä ja yli puoli metriä korkeassa pakkauksessa, jonka paino on puolesta tonnista yli tonniin. Verkkokaupassa on esitetty kunkin tuotteen kohdalla sen pakkauskoko ja paino.
 
Meiltä tilatun kuljetuksen tapauksessa sinun ei tarvitse huolehtia, miten piharakennuksen pakkaus puretaan kuormasta. Autossa on asianmukainen nosturi, jolla rakennus nostetaan kuormasta maanpinnalle työmaalla.